Laatste nieuws


2015

Keppel Sidecar Team stopt per direct met F1 zijspanraces

DNF's voor Keppel/Dirksen in BeNeCup zijspanraces Hengelo-Gld.

Jarno & Freek 6e en 3e plaats in BeNeCup zijspanraces

Keppel Sidecar Team gaat toch van startNieuwsarchief 2014 >
 
 

Keppel Sidecar Team stopt per direct met F1 zijspanraces


Gedurende het Pinkster-weekend is de knoop doorgehakt en besloten, dat rijder Jarno Keppel en bakkenist Freek Dirksen, per direct met de actieve deelname aan zijspanraces (F1) genoodzaakt zijn om te stoppen. Dit jaar is deelgenomen aan de eerste vier races, meetellend voor het BeNeCup kampioenschap.

Voor het hele team een moeilijke, maar weloverwogen beslissing. Sponsorinkomsten liepen hard terug of werden ondanks toezeggingen, niet betaald. Zeer spijtig dus, dat KST#73 niet meer te zien zal zijn op de wegracecircuits. Afgelopen twee jaar zijn Jarno & Freek 2e geworden in Open Nederlands- & Belgisch Kampioenschap.

Freek kampt al enige tijd met spieren in de armen, welke zich steeds eerder gedurende de race "oppompen", misgrijpen of niet meer vast kunnen houden is op dit niveau levensgevaarlijk en dus onverantwoord. Het zoeken naar een nieuwe passende bakkenist (voor dit niveau) heeft helaas ook geen resultaat opgeleverd.

Wel wordt nog overwogen om eventueel samen opnieuw te gaan starten in de Classic zijspanrace, dit alles is minder belastend voor rijder en bakkenist. Hierbij zullen we zeker ook onze sponsors (die voor 2015 hebben betaald) gaan vermelden op ons aankomende classiczijspan. Dit geldt dan ook voor het jaar 2016.

Wij willen hierbij alle teamleden die ons de afgelopen negen jaar ter zijde stonden en waar altijd op gebouwd kon worden, heel hartelijk bedanken. Daarnaast en zeker niet minder, grote dankbaarheid aan de vele en diverse sponsoren en relaties, die het vertrouwen hebben gehad, om onze droom en hobby uit te kunnen voeren. Allen HARTELIJK DANK!

Wij zullen u zeker op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen van ons team.

Met sportieve en vriendelijke groeten,
Jarno Keppel en Freek Dirksen. 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers