Laatste nieuws


2015

Keppel Sidecar Team stopt per direct met F1 zijspanraces

DNF's voor Keppel/Dirksen in BeNeCup zijspanraces Hengelo-Gld.

Jarno & Freek 6e en 3e plaats in BeNeCup zijspanraces

Keppel Sidecar Team gaat toch van startNieuwsarchief 2014 >
 
 

Keppel Sidecar Team gaat toch van start.


Binnenkort gaat het 2015 raceseizoen van start en het beloofd zeer interessant te worden. De intentie was dat er dit jaar op diverse binnen- en buitenlandse, permanente- en stratencircuits gereden zou worden, met 2 races per weekend. Helaas zijn onlangs enige Belgische weekenden geschrapt en gaat zodoende Mettet (30 mei) en Spa (9 aug) niet door. De Nederlandse bond (KNMV) heeft derhalve een extra ONK ronde op de Nürnburgring (14 juni) toegevoegd. Op dit moment staan 15 races op het KST#73 programma.

Hoewel onze financiën (zeer) te wensen overlaten, staan we toch op 11 & 12 april in Croix (nabij Lille) aan de start. We hopen dat er toch nog sponsoren gevonden zullen worden, zodat we aan alle zijspanwedstrijden kunnen deelnemen. Na afgelopen twee jaar 2e in het Open Ned. Kampioenschap te zijn geworden, gaan we in 2015 absoluut voor het kampioenschap. Het materiaal te weten de LCR-F1 met Suzuki krachtbron is tip top in orde en er is/wordt ook hard gewerkt aan de conditie van Jarno en Freek.

Kortom, we hebben veel zin in het nieuwe raceseizoen en staan te popelen om te beginnen. Mocht u of weet u bedrijven die ons financieel willen ondersteunen, dan gaarne contact opnemen met Jarno Keppel 06-5392 1140

Alvast bedankt en tot ziens.
Jarno Keppel & Freek Dirksen

 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers