Laatste nieuws


2014

Fijne Feestdagen en een gezond, sportief 2015

Spannende afsluitende Race of Champs

2e plaats ONK-2014 veilig gesteld!

Twee keer 2e in Zolder Jarno Keppel en Freek Dirksen

Jarno Keppel en Freek Dirksen in de achtervolging

1e en 3e plaats Jarno Keppel en Freek Dirksen Pinksterraces-Oss

3e plaats in Hengelo (Gld), maar geen podium...

Een rode vlag weerhoudt Jarne & Freek van 1e ONK overwinning!

Alles voor elkaar, behalve financiële middelen!?

Wordt 'Club#73' lid!Nieuwsarchief 2013 >
 
25-02-2014

Alles voor elkaar, behalve financiële middelen...


Over ruim een maand begint het 2014 zijspanrace seizoen in Assen, met de Voorjaarsraces op 12-13 april. Het snelle zijspan staat gereed en de motorische problemen van begin vorig jaar, zijn definitief achter de rug. We, Nunspeets rijder/eigenaar Jarno Keppel met zwager bakkenist Freek Dirksen staan te popelen om te starten, maar er is één kink in de kabel, de sponsoring.Wij zijn tweede in het 2013 kampioenschap geëindigd, hebben bewezen met de allerbeste mee te kunnen, zowel nationaal als internationaal en hebben de zinnen gezet, op het Open Nederlands Zijspan Kampioenschap 2014. Het vorig jaar nieuw aangeschafte LCR zijspan behoort tot de absolute wereldtop en de Suzuki krachtbron heeft een enorm potentieel in zich. Daarmee zal een volledig ONK seizoen en enige WK wedstrijden (TT-Assen en Gamma Racing Dag) worden aangedaan.

Een raceseizoen is niet goedkoop en de organisaties (oa. KNMV) hebben de inschrijfkosten moeten verhogen, omdat steeds minder teams de financiële middelen rond kunnen krijgen en zelfs moeten afhaken. Helaas zorgen de economische omstandigheden van bedrijven voor verminderde sponsor inkomsten, welke ook het Keppel Sidecar Team troffen.

Het is inmiddels 5-voor-12 en gekeken wordt naar alternatieve inkomstbronnen, zoals extra sponsormogelijkheden en een Facebook-Fanclub (KST-Club#73 wordt dit weekend geannonceerd). De uitstraling op oa. zijspan, website (www.keppelsidecarteam.nl), onderkomen en aanhanger van ons professionele team, staat garant voor maximale exposure voor uw bedrijf.

Ik vraag u z.s.m. met mij contact op te nemen (06-5392 1140 ) en mogelijkheden te bespreken. Het zou toch enorm zonde zijn, als je potentieel kampioen kunt worden, maar niet kunt rijden.

In afwachting van uw spoedige reactie en met vriendelijke groet,
Jarno & Freek


 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers