Laatste nieuws


2013

Laat het beste van het vorige seizoen,
het slechtste worden voor 2014

2e ONK & 3e OBK; Geschikt voor 2014

Jarno & Freek 1e Ned. tijdens BSB in Assen!

Keppel toont aan, erbij te horen!

Keppel Sidecar Team volledig Nunspeets

Noodlottig ongeluk tijdens de G.R.D. in Assen

Doorzetten beloond tijdens ONK/OBK Zolder

TT 2013 een grote deceptie Keppel Sidecar Team!

Zware tegenslag in Rijeka (Kr)
voor Jarno en Arjen

Henry Docter eerste 'KST WK-Sidecar Fan'!

Wederom podium voor Keppel/Portijk
in Mettet (B)

Bent u "K.S.T. WK-Sidecar Fan"?

Twee geweldige inhaalraces leiden uiteindelijk tot podium in Oss!

KST#73 verslaat wereldkampioen Reeves/Sayle

Eerste podium voor zijspandua Jarno Keppel & Arjen Portijk

Geslaagde trainingsweek Val de Vienne

Presentatie KST#73

2013 Keppel Sidecar Team #73 onthuld!

KST#73 voorbereidingen 2013 lopen gesmeerd en volgens planningNieuwsarchief 2012 >
 
28-05-2013

Bent U "K.S.T. WK-Sidecar Fan"?


Jarno Keppel en Arjen Portijk hebben onlangs van de FIM (Geneve) toestemming gehad, om aan een 5-tal Grand Prix's voor het World Championship Sidecars te mogen deelnemen. Daar zijn wij, als Keppel Sidecar Team, zeer verheugd over. Daarmee kan zeer welkome ervaring opgedaan worden met (nieuwe) circuits én mondiale zijspanteams.We hebben besloten niet naar de Duitse IDM wedstrijd in Oschersleben (16 juni) en Engelse BSB wedstrijd op Brands Hatch (21 juli) te gaan, omdat deze een aanzienlijke druk op het budget leggen. Gerekend werd er al op wildcards voor de WK-ronden op Assen (28 juni en 4 augustus), maar een bevestiging hoor je pas een paar weken van te voren. Daarom is besloten een extra WC Sidecars evenement, Rijeka-Kroatië, aan te vragen. Deze is door de FIM / KNMV toegekend en daarmee is ook deelname, aan de andere vier reeds gepland staande WK-ronden, verkregen.

Voor een World Championship Sidecar weekend is meer 'rijtijd' gereserveerd, dan bijv. een ONK race. Naast een Vrije-Training zijn er twee Kwalificaties. Vaak is er ook nog extra gelegenheid voor voorafgaande 'Verkennings-Training'. Dan zijn er een 2-tal wedstrijden, de zgn. Sprint-Race van 10 ronden en op zondag de Gold-Race van ± 20 ronden. Kortom er wordt meer/langer gereden, dan de ONK/OBK's. Dat betekend dat er meer kosten zullen zijn. Een set banden kost al gauw € 1.000,- (één weekend) en de (dure) benzine komt uit de pomp in de straat. Ook betekent het meer reizen met onderweg tolwegen en vignetten.

Of te wel, we hebben extra inkomsten nodig om deze hobby betaalbaar te houden. We willen niet direct naar de huidige sponsors gaan (die steunen ons al enorm), maar willen nu de individu, vragen om na te denken of U ons wilt ondersteunen. Daarom hebben we een lage instap bedacht en kunt u al vanaf € 5,- per WK punt 'sponsoren' (zie bijgesloten formulier voor alle mogelijkheden; 5, 10, 20, 50, 100)

Echter U krijgt daar, naast betrokkenheid met het Keppel Sidecar Team, ook nog wat voor terug! Iedereen die "K.S.T. WK-Sidecar Fan' wordt, dingt mee, naar prijzen aan het eind van het seizoen. Voor de Best-betalende-Fan en de Beste-punten-verzamelende Fan, ligt een Hotel-arrangement, een geheel verzorgde Sponsor-Relatie dag (22 sept.) en/of een Wellness-Resort/Sauna-bezoek gereed!

Er is één maar:
Om maximaal te profiteren, dient U zich vóór 10 juni aan te melden! (16 juni is de eerste WK-ronde in Kroatië) Daarna mag ook nog, maar dan worden de eventueel behaalde WK-punten van Rijeka, niet toegekend. Dus, meld U zich zo snel mogelijk aan bij:

Jan 06-2891 1913 / kstjdk@upcmail.nl
Jarno 06-5392 1140 / jarno@keppelsidecarteam.nl
Arjen 06-1430 5008 / arjenportijk@hotmail.com

U mag ook de bijlage afdrukken, invullen en bij Jan de Kruijf, Zwolsewegje 104, 8071 RZ Nunspeet, bezorgen. Wellicht is dit ook het begin van een heuse K.S.T.-Fan-club; want we hebben 3-jaar plannen!!!

Graag tot Ziens,
Jarno & Arjen


KLIK HIER VOOR HET 'K.S.T. WK-SIDECAR FAN FORMULIER >

Note,
Eindelijk zijn de wedstrijden begonnen en we liggen goed op koers. De LCR#73 laat zich steeds beter sturen en wij voelen elkaar goed aan. Na 3 races staan we in het Open Ned.Kam. 4e, op 2 punten achterstand van de nummers 2 & 3. Komend weekend (1&2 juni) rijden we 2 races in Mettet (B), meetellend voor Open Bel.Kamp. Wist u dat het ONK op MOTORS-TV wordt uitgezonden; woensdagavond!

 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers