Laatste nieuws


2013

Laat het beste van het vorige seizoen,
het slechtste worden voor 2014

2e ONK & 3e OBK; Geschikt voor 2014

Jarno & Freek 1e Ned. tijdens BSB in Assen!

Keppel toont aan, erbij te horen!

Keppel Sidecar Team volledig Nunspeets

Noodlottig ongeluk tijdens de G.R.D. in Assen

Doorzetten beloond tijdens ONK/OBK Zolder

TT 2013 een grote deceptie Keppel Sidecar Team!

Zware tegenslag in Rijeka (Kr)
voor Jarno en Arjen

Henry Docter eerste 'KST WK-Sidecar Fan'!

Wederom podium voor Keppel/Portijk
in Mettet (B)

Bent u "K.S.T. WK-Sidecar Fan"?

Twee geweldige inhaalraces leiden uiteindelijk tot podium in Oss!

KST#73 verslaat wereldkampioen Reeves/Sayle

Eerste podium voor zijspandua Jarno Keppel & Arjen Portijk

Geslaagde trainingsweek Val de Vienne

Presentatie KST#73

2013 Keppel Sidecar Team #73 onthuld!

KST#73 voorbereidingen 2013 lopen gesmeerd en volgens planningNieuwsarchief 2012 >
 
25-01-2013

KST#73 voorbereidingen 2013 lopen gesmeerd en volgens planning


Als je zo naar buiten kijkt, zou je niet verwachten dat we binnenkort al weer plaats kunnen nemen in het zijspan. Niet direct om te rijden (dat pas tijdens de trainingssessie 18-22 maart in Val de Vienne) maar om voor het eerst in de volledig nieuw gebouwde LCR te zitten. Vanaf november vorig jaar is Louis Christen en zijn team in Rheineck (Zwitserland) bezig geweest, de KST#73 uit het niets op te bouwen. Marc Hoegee heeft het Suzuki GSX-R1000-L2 blok onderhanden gehad en technische zaken met mij en Louis afgestemd. Eind deze maand zal het gloednieuwe zijspan gereed zijn en de foto's tonen nu al een zeer begerenswaardig exemplaar; Like to see, feal & hear it!

Nadat het zijspan is opgehaald, zal deze direct naar Autoschade Henk Westhuis de spuiter gebracht worden (nu geheel zwart) en als de verf uitgehard is, gaat de machine naar de testbank van Marc Hoegee Motortechniek. Daar zullen de eerste pk's ten gehore worden gebracht (zeer speciale uitlaat!) en gecontroleerd of alles (incl. de Dry-Sump) naar behoren is geïnstalleerd en gemonteerd. Maar daar twijfel ik, gezien de reputatie van LCR, absoluut niet aan.

Webmaster Henri, sinds 2013 zelfstandige met zijn 'Haverkamp Ontwerp & Reclame' bedrijf, heeft samen met PR-man Jan het 2013-zijspan ontwerp gemaakt en kan vervolgens het KST-zijspan bij X&R Design voorzien worden van de zeer gewaardeerde sponsorlogo's en krijgt het z'n vaste nummer 73. Ook is er door hen een geheel nieuwe view voor de aanhanger bedacht en ontworpen en zal voor half maart gereed zijn.

Naast de materiële voorbereidingen wordt er ook keihard aan de conditionele voorbereiding gewerkt. Ik train met Jan 3x per week; zondagmorgen in het bos met hardlopen en interval oefeningen, dinsdagavond de racefiets in een Tacx met weerstand en donderdagavond Spinning. Alle trainingen duren minimaal een uur, is op veel interval gebasseerd en het lichaamsgewicht slinkt zienderogen. Arjen doet vooral krachttrainingen en hardlopen, naast diverse MTB-toertochten. Ook Nico, onze hoofdsponsor uit Gouda, is op 1 januari een weddenschap met zijn zoon Wesley aangegaan, waarbij Wes gestopt is met (ketting)roken en Nico gaat afvallen middels (snel)wandelen. Met deze winterse koude en ontberingen gaat hij 's avonds anderhalf uur flink doorlopen, zweet zich ongans, en gaat sinds deze week ook nog eens 2x per week 's morgens vroeg de sportschool in, voor een Milon-traject. Klasse en past keurig in het strakke team. By-the-way, mijn vader Dick is ook al ruim 25 kg afgevallen en Johan is gestopt met roken; hoezo gezond bezig en teamwork!?!
 


Vrijdagavond 1 maart zal het vonkel nieuwe KST#73 LCR zijspan voor het eerst openbaar getoond worden.

De sponsors en relaties worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Ons motto: We Gaon Ervoar!


 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers