Laatste nieuws


2013

Laat het beste van het vorige seizoen,
het slechtste worden voor 2014

2e ONK & 3e OBK; Geschikt voor 2014

Jarno & Freek 1e Ned. tijdens BSB in Assen!

Keppel toont aan, erbij te horen!

Keppel Sidecar Team volledig Nunspeets

Noodlottig ongeluk tijdens de G.R.D. in Assen

Doorzetten beloond tijdens ONK/OBK Zolder

TT 2013 een grote deceptie Keppel Sidecar Team!

Zware tegenslag in Rijeka (Kr)
voor Jarno en Arjen

Henry Docter eerste 'KST WK-Sidecar Fan'!

Wederom podium voor Keppel/Portijk
in Mettet (B)

Bent u "K.S.T. WK-Sidecar Fan"?

Twee geweldige inhaalraces leiden uiteindelijk tot podium in Oss!

KST#73 verslaat wereldkampioen Reeves/Sayle

Eerste podium voor zijspandua Jarno Keppel & Arjen Portijk

Geslaagde trainingsweek Val de Vienne

Presentatie KST#73

2013 Keppel Sidecar Team #73 onthuld!

KST#73 voorbereidingen 2013 lopen gesmeerd en volgens planningNieuwsarchief 2012 >
 
23-09-2013

Jarno & Freek 1e Ned. tijdens BSB in Assen!


Wat in de eerste race zaterdag tijdens het ONK net niet lukte, gebeurde tijdens de zijspanrace op zondag wel. En hoe?! In een nagenoeg perfecte race (ingekorte 8 ipv 12 ronden vanwege oliespoor voor de wedstrijd van Chaplow/Endeveld), reikte Keppel/Dirksen zelfs even tot de 5e plaats (spectaculaire inhaalactie buitenom in de Ramshoek) in de BSB-race, maar werd in de GT-bocht net binnendoor gestoken door Stevens/Charlwood; 6e in de BSB en 1e Nederlander.De resultaten, zaterdag 8e en zondag 6e in de BSB-races, was de Britse organisatie niet ontgaan en werden Jarno & Freek uitgenodigd, om samen met 4-voudig wereldkampioen Tim Reeves en momenteel 2e in British Sidecars Ben Holland zondagmiddag een interview te doen, welke live op BBC-Eurosport werd uitgezonden. Dit interview is te zien op www.2WheelsTV.com en op MOTORS-TV (donderdag 3 okt) Een super ONK-BSB weekend; zaterdag 2e Nederlander tijdens ONK (8e in BSB), waarbij de race na 8 van 12 ronden met rood werd afgevlagd en Keppel in het achterwiel van Kentrop zat… en dan zondag, in een submime race, waarbij alles klopte en vloeiende lijnen gereden konden worden, 1e Nederlander. In de tussenstand van het ONK staat Keppel/Dirksen nu 2e met 42 punten achter Kentrop/de Haas, maar met de twee races op 12-13 oktober tijdens Race of Champs, is nog van alles mogelijk.


Het was een prachtig weekend, want naast de uitstekende resultaten bracht Henk Vis in de VTS-Tours beschikbaar gestelde bus, ruim 50 gasten naar de KST Sponsor/Relatiedag. Met gezellige achtergrond muziek van Gosé Bekenkamp en Jeantine de Kruijf & Margo Schutte als gastdames/Grid-Girls, werd hoofdsponsor Nico van Vliet en andere aanwezige sponsors een prachtige fotocollage (Hero Drent) overhandigd.
(niet aanwezige sponsors, worden na bezorgd)Graag tot ziens bij onze laatste 2013 races in het weekend van 12-13 oktober; Race of Champs op TT Circuit Assen.
Jarno & Freek

 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers