Laatste nieuws


2013

Laat het beste van het vorige seizoen,
het slechtste worden voor 2014

2e ONK & 3e OBK; Geschikt voor 2014

Jarno & Freek 1e Ned. tijdens BSB in Assen!

Keppel toont aan, erbij te horen!

Keppel Sidecar Team volledig Nunspeets

Noodlottig ongeluk tijdens de G.R.D. in Assen

Doorzetten beloond tijdens ONK/OBK Zolder

TT 2013 een grote deceptie Keppel Sidecar Team!

Zware tegenslag in Rijeka (Kr)
voor Jarno en Arjen

Henry Docter eerste 'KST WK-Sidecar Fan'!

Wederom podium voor Keppel/Portijk
in Mettet (B)

Bent u "K.S.T. WK-Sidecar Fan"?

Twee geweldige inhaalraces leiden uiteindelijk tot podium in Oss!

KST#73 verslaat wereldkampioen Reeves/Sayle

Eerste podium voor zijspandua Jarno Keppel & Arjen Portijk

Geslaagde trainingsweek Val de Vienne

Presentatie KST#73

2013 Keppel Sidecar Team #73 onthuld!

KST#73 voorbereidingen 2013 lopen gesmeerd en volgens planningNieuwsarchief 2012 >
 
03-03-2013

2013 Keppel Sidecar Team #73 onthuld!
Vrijdagavond 1 maart onthulden stuurman Jarno Keppel met bakkenist Arjen Portijk de volledige nieuwe LCR voor het Keppel Sidecar Team 2013. Nadat de opzwepende muziek temde en de rook (beschikbaar gesteld door MSP uit Nunspeet) optrok, verwijderden zij het zwarte doek (beschikbaar gesteld door Partyverhuur Jos Dekker uit Nunspeet). Daaronder bevond zich de 2013 zijspan, welke door Henri Haverkamp (van Haverkamp Ontwerp & Reklame), Jan en Jarno bedacht was en nog niet het daglicht had gezien.

De in grote getale aanwezige genodigden, sponsoren en pers, te gast bij de Motor Club Nunspeet, kregen een absoluut opvallend zijspan te zien, waar mooie kleurschakeringen de strakke lijn van de LCR body, in elkaar overgaan. Henk Westhuis van Autobedrijf Westhuis uit Nunspeet heeft gezorgd voor het speciale spuitwerk, waarbij de neus een Ey-catcher zal zijn! X&R Design, ook uit de woonplaats van Jarno, heeft de sponsor-logo’s op maat gemaakt en gaat ook nog voor een zeer verrassende beplakte aanhanger zorgen... Hiervoor heeft Bram van de Biezen van Hollandluchtfoto.nl de photoshoot gedaan.

Trots en zeer dankbaar is Jarno naar zijn hoofdsponsor DNS Infratechniek B.V. uit Gouda en de andere belangrijke sponsoren, die het mogelijk gemaakt hebben, dit zijspan bij Louis Christen in Zwitserland eind vorig jaar te kunnen aanschaffen. Marc Hoegee van Hoegee Motortechniek uit Giessen heeft gezorgd voor een optimaal presterende Suzuki GSX-R1000-L2, dit keer voorzien van een drysump olie systeem.

Onder nummer 73 zullen Jarno en Arjen komend jaar een volledige Open Nederlands en Belgisch Kampioenschap rijden. Om zoveel mogelijk (internationale) ervaring op te doen en racekilometers te rijden, zullen tevens aan enige IDM, BSB en met wild-cards FIM World Championship races deel worden genomen, waaronder uiteraard de TT wedstrijd op vrijdag 28 juni.

Op 16 maart vertrekt het Keppel Sidecar Team naar Val de Vienne (150 ten zuiden van Le Mans), om de eerste meters op het circuitasfalt te ervaren en het LCR zijspan verder af te stellen. Gedurende het Paasweekend (30 maart-1 april) worden er twee wedstrijden voor het ONK & OBK op TT Circuit van Assen verreden en zal getracht worden, de doelstelling om in 2013 bij de eerste vijf van Nederland te gaan eindigen, gestalte te geven .

.

Foto's gemaakt door Bram van de Biezen (www.hollandluchtfoto.nl) 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers