Laatste nieuws


2011

Voorbereiding 2012 in volle gang
Hoofdsponsor 2012 "DNS Infratechniek B.V." uit Gouda aangetrokken.
Danny de Haas nieuwe bakkenist bij team Keppel
Zijspanteam Keppel bekeken 3e in de Nederlands kampioenschap
Gamma Racing Day in Assen!
10e en 6e plaats Spa- Francorchamps
Team Keppel pakt 1e plaats in Oss
Hengelo 5de ONK
Assen 4de ONK
Op het podium in Mettet
Team Keppel 4e in Assen
 
08-08-2011

10e 6e plaats Spa-FrancorchampsRegen, regen en nog eens regen!!! Het weekend van Spa-Francorchamps was nat.

Het weekend reden er 22 zijspannen mee, waaronder 4 WK rijders.
We moesten de zaterdag twee kwalificaties rijden. De eerste kwalificatie verliep al heel snel niet lekker omdat de koppeling stuk bleek te zijn, waardoor we al bijna meteen de baan af moesten en dus geen goede rondetijd hebben kunnen zetten. De tweede kwalificatie werd uiteindelijk afgelast voor die dag vanwege olie op de baan van de solo rijders en het strakke schema van de 6 uurs race. De kwalificatie werd naar de zondagochtend verplaatst.

De zondag moesten we de kwalificatie in de regen rijden, wat de rondetijd uiteindelijk niet ten goede kwam. We eindigden uiteindelijk op een 14e startplaats.
De eerste wedstrijd begon ook al niet echt lekker, het regende wederom en er ging voor de start ook nog iemand op onze plek staan waar niks mee gedaan werd.
  De motor sloeg af en daardoor kwamen we helemaal achteraan op de 22e plaats terecht. We hebben er gelukkig daarna nog een heleboel in kunnen halen wat ons uiteindelijk op een 10e plek resulteerde.

De tweede wedstrijd was het even kiezen, met of zonder regenbanden rijden! Het was al een tijdje droog maar er kwamen ook weer donkere wolken aan. We hebben uiteindelijk toch maar voor de regenbanden gekozen. We begonnen dan ook weer op de 14e startplaats. De start verliep goed we gingen als 16e door de eerste bocht en kwamen als 6e over de finish.

We staan nu nog steeds op de 3e positie in de ONK tussenstand met nog 13 punten verschil met de nummer 2 en we zitten met 25 punten van nummer 4 af. Met nog maar één wedstrijd te gaan, die 25 september in Assen zal zijn. 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers