Laatste nieuws


2011

Voorbereiding 2012 in volle gang
Hoofdsponsor 2012 "DNS Infratechniek B.V." uit Gouda aangetrokken.
Danny de Haas nieuwe bakkenist bij team Keppel
Zijspanteam Keppel bekeken 3e in de Nederlands kampioenschap
Gamma Racing Day in Assen!
10e en 6e plaats Spa- Francorchamps
Team Keppel pakt 1e plaats in Oss
Hengelo 5de ONK
Assen 4de ONK
Op het podium in Mettet
Team Keppel 4e in Assen
 
08-08-2011

Gamma Racing Day in Assen!Vierde plaats Gamma Racing Day in Assen!

Wat was het een geweldig evenement met o.a. Superkarts, BMW Mustang Challenge, Dutch Supercar Challenge, Dutch superbikes, Dutch supersport en de demonstraties o.a. van de Superleague Formula en dan natuurlijk niet te vergeten de zijspannen.

Zaterdag 6 aug hadden we twee kwalificatie ronden. Het begon lekker, we zaten er goed in toen we opeens na de Haarbocht in een keer het zijspan helemaal verloren en over de kop vlogen. Wat bleek, de slang van de olietoevoer was losgeraakt, waardoor er olie op de achterband was gaan lekken en we daardoor de grip kwijt waren. We kwamen er gelukkig met wat blauwe plekken en lichte beschadigingen aan de kuip goed van af.

De tweede kwalificatie hebben we daardoor iets voorzichtiger gereden, doordat het zijspan ondersteboven had gelegen kunnen er soms verborgen gebreken zitten die dan ineens aan het licht kunnen komen. We hebben daardoor niet echt een goede rondetijd neer kunnen zetten, maar al met al stonden we uiteindelijk toch nog op een zesde startpositie.

De wedstrijd zondag 7 aug, 12 ronden rijden. We hadden geen warming up, dus moesten meteen volledig aan de bak!
  De start verliep goed, in de 2e ronde zaten we al op de vijfde plaats, waarna we de volgende 7 ronden een geweldige wedstrijd hadden met het team Kentrop/Daalhuizen en het team van de gebroeders Steenbergen om de plaatsen 4, 5 en 6. Uiteindelijk konden we de teams de laatste 3 ronden voor blijven en eindigden we op een mooie 4e plaats.

De teams Streuer/Endeveld, Nicholson/van Lith en het team van Johan Reuterholt hadden een vergelijkbare strijd om de plaatsen 1, 2 en 3. Kortom het was een geweldige spannende wedstrijd om naar te kijken (en te rijden) en met zoveel publiek op de tribunes was het feest helemaal compleet.

De uiteindelijke uitslag was dan ook:

1. Bennie Streuer- Kees Endeveld
2. Johan Reuterholt- Aki Aalto
3. Colin Nicholson- Jarno van Lith
4. Jarno Kepppel- Freek Dirksen
5. Paul Steenbergen- René Steenbergen

We staan dan nu nog steeds op de 3e positie in de ONK tussenstand met nog maar 9 punten verschil met de nummer 2. Met nog 3 wedstrijden te gaan!!

Aankomend weekend moeten we 2 wedstrijden rijden in Spa-Francorchamps.
We hopen daar nog een paar mooie punten te kunnen scoren. 

 
  © Keppel Sidecar Team  ///  Disclaimer  ///  Pers